A la dreta trobaràs un calendari amb les seguents activitats proposades.

Sota aquestes línies estan les d'activitats que s'organitzen des de l'AMPA, tan les que es realitzaran en breu com les que ja s'han realitzat.

XERRADA: Afectivitat i Sexualitat per a totes les edats (o de com conviure amb mutants del planeta sexe)

19 de març 2019, 6:17 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 19 de març 2019, 6:18 ]

El proper 28 de Març a les 20:00 a la sala d'actes de primària (entrant per la porta del C/ Autonomia) organitzem a la escola la xerrada per pares: Afectivitat i Sexualitat per a totes les edats, impartida per en Juanjo Fernández

L'afectivitat no apareix com un géiser en l'adolescència:
ens preparem des del naixement!

Vivim en un Planeta Sexe –mitjans de comunicació, publicitat, pel·lícules, Internet, cançons...-, però la sexualitat no apareix sobtadament a l'adolescència (encara que és llavors quan fills i filles esdevenen "mutants") sinó que va lligada al desenvolupament afectiu al llarg de tota la vida. Pares i mares hem de conèixer aquest procés i saber com i quan intervenir-hi, amb discreció, naturalitat, sentit comú i sentit de l'oportunitat. Aquesta xerrada proposa conceptes, recursos, reflexions i estratègies que són d'utilitat en edats molt diverses. La xerrada té una durada d'una hora i mitja, i s'imparteix amb el suport d'una dinàmica presentació.

No t'ho pensis i vine per saber una mica mes del que viuran, viuen o han estat vivint els nostres fills en relació a aquests temes.

T'HI ESPEREM

Concurs de pessebres i dibuixos amb motius nadalencs 2018

4 de des. 2018, 2:34 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 1 de febr. 2019, 6:06 ]

Crònica

Un any més el concurs de pessebres ha estat un èxit de participació, després de 35 anys de convocatòria:
 • l'any passat es van presentar 55 pessebres (13+19+11+8 des de tercer a sisè) amb 138 participants. 
 • Enguany han estat 52 (22+13+11+6) amb 138 participants. Data: 17, 18 i 19 DE DESEMBRE DE 2018.

Com cada any (i amb aquest ja en són 35!!) l’AMPA organitza el Concurs de Pessebres i el de
Dibuixos Nadalencs per als alumnes de 1r a 6è de Primària.
Esperem una molt bona participació i que, com cada any, ens admireu a tots amb la vostra
imaginació i creativitat.

EXPOSICIÓ DE DIBUIXOS DE NADAL:
 • Adreçat a alumnes de 1er i 2on de Primària.
 • Es pot presentar un dibuix per cada nen/a.
 • El dibuix s’ha de fer en el format/paper que us subministrem a l’escola.
 • Cal indicar clarament el nom, el cognom i la classe de l'autor/a del dibuix.
 • Es pot utilitzar la tècnica que mes us agradi, tant de dibuix, com de pintura.
 • Els dibuixos s'han de lliurar el dilluns 17 de desembre al tutor/a corresponent.
 • L'exposició es farà els dies 17,18 i 19 de desembre des de les 17:00 fins les 17:30 hores a la Sala d’Actes de l’escola.
 • Cada nen/a rebrà un petit obsequi, que se li lliurarà a classe.

CONCURS DE PESSEBRES:
 • Poden participar els nens de cicle mitjà i superior (3er, 4rt, 5è i 6è de Primària).
 • Els alumnes poden participar tant individualment, com en grups (amb un màxim de 4 alumnes). Hi ha la opció de fer els grups entre els alumnes de les tres classes de cada curs; és a dir, no és necessari que els participants siguin tots de la mateixa classe.
 • Cal indicar clarament el nom del pessebre i el curs, imprescindibles per a poder fer les votacions (no és necessari especificar la classe).
 • Per a presentar-vos al concurs, és necessari que feu la inscripció a la Secretaria de l’escola abans del 12 de desembre. Cal dur dins d'un sobre tancat les dades del/s concursant/s. A l'exterior del sobre hi heu d'escriure el tema (que serà el mateix que dugui el vostre pessebre), el curs, així com el nombre de participants.
 • Les mides seran com a màxim de 40 x 40 cms i es poden fer amb qualsevol tipus de material.
 • Recordeu que els nens són els protagonistes d’aquest concurs i per tant, a ells els pertoca imaginar i crear l’obra en qüestió, sigui dibuix o bé pessebre. El jurat té molt en compte la creativitat infantil a l’hora de valorar les obres presentades.
 • Els treballs s'han de presentar el dilluns 17 de desembre, a les 9 del matí, a la Sala d'Actes.
 • Els dies, 17, 18 i 19 de desembre, de 17 a 17,30, s'exposaran a la mateixa Sala d'Actes.
 • L’acte de lliurament de premis, serà al mateix lloc, el dimecres 19 a les 18:15h.
 • Hi haurà un obsequi per a cada participant i 3 premis per curs (1r, 2n i 3r premi).
 • El Jurat està integrat per membres de l’Escola i de l’AMPA.

Molt important, CAL ENDUR-SE ELS PESSEBRES UN COP FINALITZAT EL CONCURS, ja quel'escola necessita l'espai per a d’altres activitats. Entenem que si els deixeu, són per a reciclatge. Gracies per la vostra cooperació.

Per a qualsevol consulta sobre la participació d’ambdós concursos no dubteu a enviar

MOLTA SORT A TOTS!!!

I recordeu que l’AMPA del Karmel també alimenta al Tió per a que es posi ben gras i cagui MOLTS REGALS per als nens i nenes de les classes d’infantil J .

La Marató 2018

3 de des. 2018, 6:25 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 3 de des. 2018, 6:28 ]


Benvolgudes families, recordar , que com cada any, l'escola participa en la recollida de diners per col.laborar a la Marató de TV3, aquest any dedicada a una malaltia que ens toca a tots ben de prop.

Durant tota la setmana es faran activitats a l´escola, però l'AMPA de l'escola Karmel us vol convidar diumenge 16 de desembre a l'activitat que es farà a l'escola de secundària.

De 10:00 a 13:00 obrirem les portes a l'edifici de secundària i podreu participar de les següents activitats:
 • Xocolatada
 • Mostra de pastissos (recorda que pots portar el teu)
 • Activitats per als més petits a càrrec dels monitors de l'esplai boteruts
 • Ens visitarà la papallona de St. Pere
 • Rifes de lots de productes ecològics
 • I si el temps acompanya els nens podran jugar al pati de l'escola.
Us animem a participar hi!!

Moltes gràcies.

8ª Diada del bolet de l’AMPA (NOVA DATA)

19 de nov. 2018, 4:17 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 3 de des. 2018, 6:08 ]

Crònica

El diumenge 18 de novembre es va anul·lar la sortida de bolets a causa del mal temps, Malgrat tot es va fer el dinar al restaurant del parc audiovisual de Catalunya i va ser tot un èxit.

La sortida es va poder realitzar el dissabte 24 de novembre. Com cada any vam poder gaudir de les explicacions del nostre micòleg, que ens va ensenyar tant a identificar els bolets com a cuinar-los. A diferencia d'altres anys vam trobar molts bolets i això encara va fer més especial la sortida.

Moltes gràcies a tots els assistents I animar als que no vau poder a participar a les properes edicions. Aquí us deixem unes fotos.

 
https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/8-diada-bolet-nova-data/IMG_6778.jpg?attredirects=0
 
https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/8-diada-bolet-nova-data/1.jpg?attredirects=0
 
https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/8-diada-bolet-nova-data/2.jpg?attredirects=0
 
https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/8-diada-bolet-nova-data/3.jpg?attredirects=0
Un cop més la pluja ha obligat a cancel·lar la sortida, així que hem buscat una nova data: DISSABTE 24 de NOVEMBRE de 2018una diada en que aprofitarem per gaudir de l'apassionant món del bolet, amb tot un seguit d'activitats que ens permetran conèixer una mica més de bolets. Programa:

08:30h: Sortida a buscar bolets amb un Micòleg. Ens trobarem a la benzinera Q8 de la ctra. de Matadepera, a la sortida de Terrassa. L'objectiu de la sortida és aprendre a distingir unes quantes espècies de bolets. Anirem al lloc més proper on es pugui trobar bolet, intentarem que no siguin mes de 40 minuts de cotxe.

Tot i que la sortida no té cost, és necessari apuntar-se a secretaria de primària, per tal de poder-vos avisar en cas de cancel·lació o modificació de l'activitat.

Material necessari per la sortida: Espardenyes o calçat lleuger de muntanya, quelcom de roba d'abric, cantimplora amb aigua, esmorzar i CISTELL DE BOLETS.

8ª Diada del bolet de l’AMPA

13 de nov. 2018, 1:24 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 13 de nov. 2018, 1:26 ]

Pel proper diumenge dia 18 de novembre hem organitzat la 8ª Diada del Bolet de l'AMPA, una diada en la que aprofitarem per gaudir de l'apassionant món del bolet, amb tot un seguit d'activitats que ens permetran conèixer una mica més de bolets.

08:30h: Sortida a buscar bolets amb un Micòleg. Ens trobarem a la benzinera Q8 de la ctra. de Matadepera, a la sortida de Terrassa. L'objectiu de la sortida és aprendre a distingir unes quantes espècies de bolets. Anirem al lloc més proper on es pugui trobar bolet, intentarem que no siguin mes de 40 minuts de cotxe.

14:30h: Dinar (Restaurant al Parc Audivisual): MENÚ DE BOLETS. Cal pagar a secretaria el dinar com a molt tard el dimecres 14 de novembre. El preu del tiquet és de 15€ per adult i 8€ per nen. (AMPA subvenciona 3€ per nen soci de l’AMPA).


US PODEU APUNTAR A CADA ACTIVITAT PER SEPARAT, no cal venir a totes.

Material necessari per la sortida: Espardenyes o calçat lleuger de muntanya, quelcom de roba d'abric, cantimplora amb aigua, esmorzar i CISTELL DE BOLETS.

Reutilització llibres curs 2018/19

24 de set. 2018, 2:18 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 24 de set. 2018, 2:21 ]

Al juny ja vam començar a revisar llibres per poder preparar les comandes i tenir els lots de llibres a punt per al nou curs. Pares, mares i fins i tot alguns nens van ajudar perquè aquest projecte pugui tirar endavant . 

Aquesta potser és una de les feines més feixugues de l'AMPA, a part de tenir un bon control logístic de tot, cal un gran esforç físic per moure tants llibres i poder- ho dur a terme. Aquí us deixem algunes fotos perquè us ho pugueu imaginar. 

Aprofitem també per fer una crida a tots els pares i mares i demanar-vos ajuda per poder seguir tirant endavant aquest projecte, els interessats podeu enviar un E-mail a reutilitzacio@ampakarmel.cat i ens posarem en contacte des de la comissió de reutilització. 

Moltes gracies. 

https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/reutilitzaciollibrescurs201819/image1.jpeg?attredirects=0
https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/reutilitzaciollibrescurs201819/image52.jpeg?attredirects=0
https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/reutilitzaciollibrescurs201819/image62.jpeg?attredirects=0
https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/reutilitzaciollibrescurs201819/image42.jpeg

Festa final de curs 2017-2018

19 de juny 2018, 14:14 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 19 de juny 2018, 14:32 ]

El proper divendres dia 22/06/2018 farem la Festa de Fi de curs. 
Tenim preparada molta diversió per que sigui un final de curs com cal. 

I per celebrar els 75 anys de la nostra escola, tenim un petit obsequi per cada nen i nena de l'AMPA, i per recollir-lo es imprescindible que porteu el paper de la sol.licitud de tiquets amb l'adhesiu blau que hi trobareu enganxat (com el de la imatge). Us hi esperem !!!

Sortida Botànica: coneixem les plantes del Parc Natural de Sant Llorenç

16 d’abr. 2018, 6:55 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 11 de maig 2018, 7:07 ]

Crònica:

Tot i que el dia es presentava i segur en quant a la meteo, vam decidir sortir a fer la sortida botànica tal i com estava previst. A les 9h, uns 40 valents ens trobem al lloc habitual, la Q8, i emprenem el camí cap a Sant Llorenç Savall. Tot just 3km abans del poble, ens desviem i anem a buscar aparcament per tal de començar la sortida. Hem d'esperar uns 15 minuts, sembla que la pluja ens vol jugar una mapa passada. Finalment, tot i encara cauen quatre gotes, al voltant de les 10:30h decidim començar a caminar. Amb la primavera tant plujosa que estem tenint, la vegetació està com fa anys que no es veia, i el Dani aprofita per ensenyar-nos a distingir les plantes més habituals del Parc Natural. Un luxe. 

Aprofitem la ruta per anar a veure alguns dels arbres monumentals del Parc: el Pi de les Quatre Besses i les Pinasses del Dalmau. Espectaculars. I tenim temps per descobrir, en una torrentera, una planta molt poc habitual: l'orella d'ós.

Abans d'acabar la ruta, i després d'una pujadeta que els més petits van fer com a campions, ens acostem a gaudir d'una de les millors vistes del parc al peu de la Canal de Santa Agnès.

Arribem al cotxe a les 14:15h després d'un matí molt ben aprofitat .... i en el hem fet gana. Ens anem cap a Sant Llorenç i dinem a la Fonda Rius, tot comentant els bons moments del matí i aprofitant per pensar ja en la propera.

Desde l'AMPA volem agrair a tots els que vau venir a la sortida i animar-vos a que ens proposeu noves sortides.

https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/sortida_botanica/1.jpeg?attredirects=0 https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/sortida_botanica/3.jpeg?attredirects=0 https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/sortida_botanica/5.jpeg?attredirects=0 https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/sortida_botanica/2.jpeg?attredirects=0 https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/sortida_botanica/4.jpeg?attredirects=0
Diumenge 6 de Maig de 2018

Volem combinar el fer una agradable sortida matinal pel Parc Natural de Sant Llorenç i conèixer una mica millor l'entorn que ens envolta. Per aquest motiu vindrà amb nosaltres en Daniel Siscart (botànic) que ens ajudarà a conèixer una mica millor les plantes i arbres que anem veient durant el matí. I quan acabem, si esteu interessats, un bon dinar!

La sortida no té cost. Qui es vulgui quedar al dinar, els preus del menú son:
- ADULTS: 20€
- NENS: 6€ (cost real 12,5€, AMPA subvenciona una part).


HORA SORTIDA: 9:00 a la benzinera Q8 de Terrassa, a carretera de Matadepera
MATERIAL: Roba còmode per caminar, aigua i esmorzar

Tota la informació al cartell de la sortida.

XERRADA: Els millors pares del mon, NO SON PERFECTES

14 de febr. 2018, 7:06 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 16 d’abr. 2018, 7:02 ]

22/03/2018 a les 20:30

El proper 22 de març de 2018, a les 20.30 PM, en Carles Ventura ens farà una xerrada sobre ELS MILLORS PARES DEL MON, NO SON PERFECTES. Com és habitual, a la sala d'actes de primària.

Punt informatiu de Reutilització de Roba a P3

14 de des. 2017, 7:05 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 14 de des. 2017, 7:06 ]

Divendres 15 de Desembre a las 17:00h, al recollir els nens i nenes, estarem a la sala de Psico de P3 per informar-vos i lliurar-vos la roba de talla 4 que pugueu necessitar.

1-10 of 58