A la dreta trobaràs un calendari amb les seguents activitats proposades.

Sota aquestes línies estan les d'activitats que s'organitzen des de l'AMPA, tan les que es realitzaran en breu com les que ja s'han realitzat.

Concurs de pessebres i dibuixos amb motius nadalencs 2019

13 de nov. 2019, 19:39 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 30 de gen. 2020, 1:41 ]

CRÒNICA:

En el marc de les celebracions d’aquest Nadal passat, l’alumnat de primer i segon de primària van participar en el CONCURS DE DIBUIXOS. En total van ser 130 els participants.

Per altra banda, els i les alumnes de tercer a sisè de primària van poder participar en el 36è CONCURS DE PESSEBRES. Hi podien participar de manera individual o en grups. En total es van presentar 60, quatre més que l’any anterior.

Aquest curs els nens i les nenes premiades van rebre una medalla i un val per bescanviar per material escolar en una papereria del barri.

El dimecres 18 de desembre durant l’entrega de premis a la sala d’actes, que era plena de gom a gom, vam poder copsar l’alegria amb que els infants esperaven els resultats.

Us animem a que seguiu participant l’any vinent.


Data: 16, 17 i 18 DE DESEMBRE DE 2019.

Com cada any (i amb aquest ja en són 36!!) l’AMPA organitza el Concurs de Pessebres i el de
Dibuixos Nadalencs per als alumnes de 1r a 6è de Primària.
Esperem una molt bona participació i que, com cada any, ens admireu a tots amb la vostra
imaginació i creativitat.

EXPOSICIÓ DE DIBUIXOS DE NADAL:
 • Adreçat a alumnes de 1r i 2n de Primària.
 • Es pot presentar un dibuix per cada nen/a.
 • El dibuix s’ha de fer en el format/paper que us subministren a l’escola.
 • Cal indicar clarament el nom, el cognom i la classe de l'autor/a del dibuix.
 • Es pot utilitzar la tècnica que més us agradi, tant de dibuix, com de pintura.
 • Els dibuixos s'han de lliurar el dilluns 16 de desembre al tutor/a corresponent.
 • L'exposició es farà els dies 16,17 i 18 de desembre des de les 17:00 fins a les 17:30 hores a la Sala d’Actes de l’escola.
 • Cada nen/a rebrà un petit obsequi, que se li lliurarà a classe.

CONCURS DE PESSEBRES:
 • Poden participar els nens de cicle mitjà i superior (3r, 4t, 5è i 6è de Primària).
 • Els alumnes poden participar tant individualment, com en grups (amb un màxim de 4 alumnes). Hi ha l'opció de fer els grups entre els alumnes de les tres classes de cada curs; és a dir, no és necessari que els participants siguin tots de la mateixa classe.
 • Cal indicar clarament el nom del pessebre i el curs, imprescindibles per a poder fer les votacions (no és necessari especificar la classe).
 • Per a presentar-vos al concurs, és necessari que feu la inscripció a la Secretaria de l’escola abans de l'11 de desembre. Cal dur dins d'un sobre tancat les dades del/s concursant/s. A l'exterior del sobre hi heu d'escriure el tema (que serà el mateix que dugui el vostre pessebre), el curs, així com el nombre de participants.
 • Les mides seran com a màxim de 40 x 40 cms i es poden fer amb qualsevol mena de material.
 • Recordeu que els nens són els protagonistes d’aquest concurs i per tant, a ells els pertoca imaginar i crear l’obra en qüestió, sigui dibuix o bé pessebre. El jurat té molt en compte la creativitat infantil a l’hora de valorar les obres presentades.
 • Els treballs s'han de presentar el dilluns 16 de desembre, a les 9 del matí, a la Sala d'Actes.
 • Els dies 16, 17 i 18 de desembre, de 17 a 17,30, s'exposaran a la mateixa Sala d'Actes.
 • L’acte de lliurament de premis, serà al mateix lloc, el dimecres 18 a les 18:15h.
 • Hi haurà un obsequi per a cada participant i 3 premis per curs (1r, 2n i 3r premi).
 • El Jurat està integrat per membres de l’Escola i de l’AMPA.

Molt important, CAL ENDUR-SE ELS PESSEBRES UN COP FINALITZAT EL CONCURS, ja que l'escola necessita l'espai per a altres activitats. Entenem que si els deixeu, són per a reciclatge. Gràcies per la vostra cooperació.

Per a qualsevol consulta sobre la participació d’ambdós concursos no dubteu a enviar un email a: info@ampakarmel.cat

MOLTA SORT A TOTS!!!

I recordeu que l’AMPA del Karmel també alimenta al Tió perquè es posi ben gras i cagui MOLTS REGALS per als nens i nenes de les classes d’infantil.

9ª Diada del bolet de l'AMPA

13 de nov. 2019, 19:20 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 14 de nov. 2019, 13:14 ]

Diumenge 1 de Desembre de 2019

Ja fa 9 anys que sortim a recollir bolets amb el micòleg en una diada en família que aprofitarem per gaudir i aprendre de l'apassionant món del bolet, amb tot un seguit d'activitats que ens permetran ampliar els nostres coneixements tot passant un dia entre amics a la natura. 
Programa:

08:30h: Sortida a buscar bolets amb el Micòleg. Ens trobarem a la benzinera Q8 de la ctra. de Matadepera, a la sortida de Terrassa. L'objectiu de la sortida és aprendre a distingir unes quantes espècies de bolets. Anirem al lloc més proper on es pugui trobar bolets, intentarem que no siguin més de 40 minuts de cotxe.

Tot i que la sortida no té cost, és necessari apuntar-se a secretaria de primària, per tal de poder-vos avisar en cas de cancel·lació o modificació de l'activitat.

Material necessari per a la sortida: Espardenyes o calçat lleuger de muntanya, quelcom de roba d'abric, cantimplora amb aigua, esmorzar i CISTELL DE BOLETS.

14:30h: Dinar i tria guiada de bolets (Restaurant Première al Parc Audiovisual). Cal pagar a secretaria el dinar no més tard del dilluns 25 de novembre. El preu del dinar és de 15€ menú d'adult i 8€ menú d'infant(l'AMPA subvenciona 3€ del cost real del menú dels infants socis de l'AMPA).

Aquí podeu veure el cartell de l'activitat:

Festa final de curs 2018-2019

9 de maig 2019, 13:53 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 17 de juny 2019, 7:39 ]

El divendres 21/06/2019 farem la Festa de Fi de curs, i, com cada any, se celebrarà de 18.15 a 23.00 h. al patí de l'edifici de secundària.

Tindrem preparades diferents activitats per a totes les edats, i com sempre un munt d'entrepans, begudes, gelats, coques, creps i ... tot acompanyat d'actuacions dels nostres infants, música (amb DJ) i activitats per als petits i mitjans.

Aquest any els alumnes han fet una selecció de música que els agradaria escoltar a la festa, i els alumnes de 3r vendran crispetes per recollir diners pel seu viatge de fi de curs de l'any vinent.

Important recordar:
 • No es poden entrar objectes de vidre a la festa, en cas de trencar-se és un perill per als infants.
 • Si es porten pilotes, han de ser toves per no fer mal a ningú, recordeu que hi haurà infants petits.
 • No es poden portar taules ni cadires, l'espai per a posar-les és limitat i hi ha molta gent.
 • Abans de marxar s'han de recollir la taula i les cadires utilitzades.
 • Hi haurà bosses de brossa a les taules per dipositar les deixalles.

Podeu descarregar el programa aquí.

festa fi de curs

XERRADA: Seguretat a la llar (Tanca la porta al foc)

24 d’abr. 2019, 3:45 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 16 de maig 2019, 1:27 ]

Dimecres 15 de Maig a les 19.30 h a la sala d'actes de primària
entrada per carrer de l'Autonomia.


CRÒNICA:

Unes 30 persones ens vàrem trobar per aprendre una mica més de com evitar accidents domèstics amb el foc, i, potser el més important, com actuar davant d'un incendi, sobretot si es produeix a casa nostra o al nostre edifici.

En Xavi Casas ens deia "aquestes coses ens poden passar ... ", i, si ens passen, ara estem una mica més preparats!

Per als que vulgueu trobar la informació que ens va donar en Xavi ahir podeu entrar aquí: Seguretat a la llar en cas d'incendi, web de la Generalitat amb consells, vídeos, i d'altra informació.

Fins a la propera i moltes gràcies Xavi.


Xerrada Xavier Casas

Aquesta xerrada, impartida per en Xavier Cases (bomber i pare de l'escola), està dirigida a tots els membres de la família, amb ella volem avaluar totes les pautes que envolten un incendi a la llar. 

Farem un recorregut on parlarem, entre altres coses, de:
 • com podem prevenir incendis a casa
 • la manera d'actuar davant dels diferents incendis que podem trobar a la nostra llar amb vídeos, maquetes i multitud d'exemples
 • saber que cal fer després d'un incendi
I durant tota la sessió es respondran dubtes i preguntes dels assistents. 

Aquesta estona, podem ben assegurar, pot salvar vides.

Hi esteu tots convidats el pròxim 15 de maig a les 19.30 h, a la sala d'actes de l'edifici de primària, entrant per carrer de l'Autonomia.XERRADA: Afectivitat i Sexualitat per a totes les edats (o de com conviure amb mutants del planeta sexe)

19 de març 2019, 6:17 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 18 d’abr. 2019, 13:42 ]

Crònica

El passat 28 de març es va dur a terme la xerrada organitzada per l'AMPA amb el títol de SEXUALITAT I AFECTIVITAT PER A TOTES LES EDATS (COM CONVIURE AMB MUTANTS DEL PLANETA SEXE) a càrrec del sr. Juanjo Fernández.

En Juanjo, amb la seva experiència de molts anys com a mestre als Jesuïtes del Clot (Barcelona) i de catequista i monitor d'esplai (i de pare) ens va transmetre la importància que té per a la persona, que les dues dimensions (afectivitat i sexualitat) vagin unides i la importància que els pares i mares no deixem mai de fer créixer "els pètals de la nostra pròpia afectivitat".
La sorpresa que vam tenir l'AMPA va ser saber que hi ha alumnat de batxillerat que també demana realitzar alguna activitat semblant per a ells i elles. I ja estem posant fil a l'agulla.

Finalment, agrair a l'escola les facilitats donades per poder realitzar aquesta activitat i a vosaltres per l'assistència.

Ja estem treballant en la propera!
https://drive.google.com/a/ampakarmel.cat/file/d/1KzY33TDgRsLjphsYkJyho8bTi-X6RUKM/view?usp=drive_webhttps://drive.google.com/a/ampakarmel.cat/file/d/15Ga554CzIsH-s3N5Tx_mPgsW8Cf_NxUl/view?usp=drive_webEl proper 28 de Març a les 20:00 a la sala d'actes de primària
(entrant per la porta del C/ Autonomia) organitzem a la escola la xerrada per pares: Afectivitat i Sexualitat per a totes les edats, impartida per en Juanjo Fernández

L'afectivitat no apareix com un géiser en l'adolescència:
ens preparem des del naixement!

Vivim en un Planeta Sexe –mitjans de comunicació, publicitat, pel·lícules, Internet, cançons...-, però la sexualitat no apareix sobtadament a l'adolescència (encara que és llavors quan fills i filles esdevenen "mutants") sinó que va lligada al desenvolupament afectiu al llarg de tota la vida. Pares i mares hem de conèixer aquest procés i saber com i quan intervenir-hi, amb discreció, naturalitat, sentit comú i sentit de l'oportunitat. Aquesta xerrada proposa conceptes, recursos, reflexions i estratègies que són d'utilitat en edats molt diverses. La xerrada té una durada d'una hora i mitja, i s'imparteix amb el suport d'una dinàmica presentació.

No t'ho pensis i vine per saber una mica mes del que viuran, viuen o han estat vivint els nostres fills en relació a aquests temes.

T'HI ESPEREM

Concurs de pessebres i dibuixos amb motius nadalencs 2018

4 de des. 2018, 2:34 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 13 de nov. 2019, 19:47 ]

Crònica

Un any més el concurs de pessebres ha estat un èxit de participació, després de 35 anys de convocatòria:
 • l'any passat es van presentar 55 pessebres (13+19+11+8 des de tercer a sisè) amb 138 participants. 
 • Enguany han estat 52 (22+13+11+6) amb 138 participants. Data: 17, 18 i 19 DE DESEMBRE DE 2018.

Com cada any (i amb aquest ja en són 35!!) l’AMPA organitza el Concurs de Pessebres i el de
Dibuixos Nadalencs per als alumnes de 1r a 6è de Primària.
Esperem una molt bona participació i que, com cada any, ens admireu a tots amb la vostra
imaginació i creativitat.

EXPOSICIÓ DE DIBUIXOS DE NADAL:
 • Adreçat a alumnes de 1er i 2on de Primària.
 • Es pot presentar un dibuix per cada nen/a.
 • El dibuix s’ha de fer en el format/paper que us subministrem a l’escola.
 • Cal indicar clarament el nom, el cognom i la classe de l'autor/a del dibuix.
 • Es pot utilitzar la tècnica que mes us agradi, tant de dibuix, com de pintura.
 • Els dibuixos s'han de lliurar el dilluns 17 de desembre al tutor/a corresponent.
 • L'exposició es farà els dies 17,18 i 19 de desembre des de les 17:00 fins les 17:30 hores a la Sala d’Actes de l’escola.
 • Cada nen/a rebrà un petit obsequi, que se li lliurarà a classe.

CONCURS DE PESSEBRES:
 • Poden participar els nens de cicle mitjà i superior (3er, 4rt, 5è i 6è de Primària).
 • Els alumnes poden participar tant individualment, com en grups (amb un màxim de 4 alumnes). Hi ha la opció de fer els grups entre els alumnes de les tres classes de cada curs; és a dir, no és necessari que els participants siguin tots de la mateixa classe.
 • Cal indicar clarament el nom del pessebre i el curs, imprescindibles per a poder fer les votacions (no és necessari especificar la classe).
 • Per a presentar-vos al concurs, és necessari que feu la inscripció a la Secretaria de l’escola abans del 12 de desembre. Cal dur dins d'un sobre tancat les dades del/s concursant/s. A l'exterior del sobre hi heu d'escriure el tema (que serà el mateix que dugui el vostre pessebre), el curs, així com el nombre de participants.
 • Les mides seran com a màxim de 40 x 40 cms i es poden fer amb qualsevol tipus de material.
 • Recordeu que els nens són els protagonistes d’aquest concurs i per tant, a ells els pertoca imaginar i crear l’obra en qüestió, sigui dibuix o bé pessebre. El jurat té molt en compte la creativitat infantil a l’hora de valorar les obres presentades.
 • Els treballs s'han de presentar el dilluns 17 de desembre, a les 9 del matí, a la Sala d'Actes.
 • Els dies, 17, 18 i 19 de desembre, de 17 a 17,30, s'exposaran a la mateixa Sala d'Actes.
 • L’acte de lliurament de premis, serà al mateix lloc, el dimecres 19 a les 18:15h.
 • Hi haurà un obsequi per a cada participant i 3 premis per curs (1r, 2n i 3r premi).
 • El Jurat està integrat per membres de l’Escola i de l’AMPA.

Molt important, CAL ENDUR-SE ELS PESSEBRES UN COP FINALITZAT EL CONCURS, ja quel'escola necessita l'espai per a d’altres activitats. Entenem que si els deixeu, són per a reciclatge. Gracies per la vostra cooperació.

Per a qualsevol consulta sobre la participació d’ambdós concursos no dubteu a enviar

MOLTA SORT A TOTS!!!

I recordeu que l’AMPA del Karmel també alimenta al Tió per a que es posi ben gras i cagui MOLTS REGALS per als nens i nenes de les classes d’infantil J .

La Marató 2018

3 de des. 2018, 6:25 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 3 de des. 2018, 6:28 ]


Benvolgudes families, recordar , que com cada any, l'escola participa en la recollida de diners per col.laborar a la Marató de TV3, aquest any dedicada a una malaltia que ens toca a tots ben de prop.

Durant tota la setmana es faran activitats a l´escola, però l'AMPA de l'escola Karmel us vol convidar diumenge 16 de desembre a l'activitat que es farà a l'escola de secundària.

De 10:00 a 13:00 obrirem les portes a l'edifici de secundària i podreu participar de les següents activitats:
 • Xocolatada
 • Mostra de pastissos (recorda que pots portar el teu)
 • Activitats per als més petits a càrrec dels monitors de l'esplai boteruts
 • Ens visitarà la papallona de St. Pere
 • Rifes de lots de productes ecològics
 • I si el temps acompanya els nens podran jugar al pati de l'escola.
Us animem a participar hi!!

Moltes gràcies.

8ª Diada del bolet de l’AMPA (NOVA DATA)

19 de nov. 2018, 4:17 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 3 de des. 2018, 6:08 ]

Crònica

El diumenge 18 de novembre es va anul·lar la sortida de bolets a causa del mal temps, Malgrat tot es va fer el dinar al restaurant del parc audiovisual de Catalunya i va ser tot un èxit.

La sortida es va poder realitzar el dissabte 24 de novembre. Com cada any vam poder gaudir de les explicacions del nostre micòleg, que ens va ensenyar tant a identificar els bolets com a cuinar-los. A diferencia d'altres anys vam trobar molts bolets i això encara va fer més especial la sortida.

Moltes gràcies a tots els assistents I animar als que no vau poder a participar a les properes edicions. Aquí us deixem unes fotos.

 
https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/8-diada-bolet-nova-data/IMG_6778.jpg?attredirects=0
 
https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/8-diada-bolet-nova-data/1.jpg?attredirects=0
 
https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/8-diada-bolet-nova-data/2.jpg?attredirects=0
 
https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/8-diada-bolet-nova-data/3.jpg?attredirects=0
Un cop més la pluja ha obligat a cancel·lar la sortida, així que hem buscat una nova data: DISSABTE 24 de NOVEMBRE de 2018una diada en que aprofitarem per gaudir de l'apassionant món del bolet, amb tot un seguit d'activitats que ens permetran conèixer una mica més de bolets. Programa:

08:30h: Sortida a buscar bolets amb un Micòleg. Ens trobarem a la benzinera Q8 de la ctra. de Matadepera, a la sortida de Terrassa. L'objectiu de la sortida és aprendre a distingir unes quantes espècies de bolets. Anirem al lloc més proper on es pugui trobar bolet, intentarem que no siguin mes de 40 minuts de cotxe.

Tot i que la sortida no té cost, és necessari apuntar-se a secretaria de primària, per tal de poder-vos avisar en cas de cancel·lació o modificació de l'activitat.

Material necessari per la sortida: Espardenyes o calçat lleuger de muntanya, quelcom de roba d'abric, cantimplora amb aigua, esmorzar i CISTELL DE BOLETS.

8ª Diada del bolet de l’AMPA

13 de nov. 2018, 1:24 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 13 de nov. 2018, 1:26 ]

Pel proper diumenge dia 18 de novembre hem organitzat la 8ª Diada del Bolet de l'AMPA, una diada en la que aprofitarem per gaudir de l'apassionant món del bolet, amb tot un seguit d'activitats que ens permetran conèixer una mica més de bolets.

08:30h: Sortida a buscar bolets amb un Micòleg. Ens trobarem a la benzinera Q8 de la ctra. de Matadepera, a la sortida de Terrassa. L'objectiu de la sortida és aprendre a distingir unes quantes espècies de bolets. Anirem al lloc més proper on es pugui trobar bolet, intentarem que no siguin mes de 40 minuts de cotxe.

14:30h: Dinar (Restaurant al Parc Audivisual): MENÚ DE BOLETS. Cal pagar a secretaria el dinar com a molt tard el dimecres 14 de novembre. El preu del tiquet és de 15€ per adult i 8€ per nen. (AMPA subvenciona 3€ per nen soci de l’AMPA).


US PODEU APUNTAR A CADA ACTIVITAT PER SEPARAT, no cal venir a totes.

Material necessari per la sortida: Espardenyes o calçat lleuger de muntanya, quelcom de roba d'abric, cantimplora amb aigua, esmorzar i CISTELL DE BOLETS.

Reutilització llibres curs 2018/19

24 de set. 2018, 2:18 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 24 de set. 2018, 2:21 ]

Al juny ja vam començar a revisar llibres per poder preparar les comandes i tenir els lots de llibres a punt per al nou curs. Pares, mares i fins i tot alguns nens van ajudar perquè aquest projecte pugui tirar endavant . 

Aquesta potser és una de les feines més feixugues de l'AMPA, a part de tenir un bon control logístic de tot, cal un gran esforç físic per moure tants llibres i poder- ho dur a terme. Aquí us deixem algunes fotos perquè us ho pugueu imaginar. 

Aprofitem també per fer una crida a tots els pares i mares i demanar-vos ajuda per poder seguir tirant endavant aquest projecte, els interessats podeu enviar un E-mail a reutilitzacio@ampakarmel.cat i ens posarem en contacte des de la comissió de reutilització. 

Moltes gracies. 

https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/reutilitzaciollibrescurs201819/image1.jpeg?attredirects=0
https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/reutilitzaciollibrescurs201819/image52.jpeg?attredirects=0
https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/reutilitzaciollibrescurs201819/image62.jpeg?attredirects=0
https://sites.google.com/a/ampakarmel.cat/ampa-karmel-terrassa/activitats/reutilitzaciollibrescurs201819/image42.jpeg

1-10 of 62