XERRADA - ORFES DIGITALS

Data de publicació: Jan 18, 2013 7:55:42 AM

Coneixem els riscos d'internetData: 24/01/2013 20:20h Segons un estudi de la Unió Europea, l'1,7% dels adolescents espanyols són addictes a internet i el 21,3% està en risc de desenvolupar-la.

Descarregat el Cartell de l'activitat per veure tota la informació.

Membres del cos de policia de Terrassa especialistes en temes digitals, ens explicaran els riscos que els nostres fills poden tenir en connectarse a internet i com podem ajudar-los perquè puguin actuar  de forma segura. Parlaran sobre les TIC, Facebook, Twitter, Tuenti, control parental, perfils, seguretat informàtica...

 

Us esperem dijous 24 de gener a les 20:20 a la sala d'actes de l'edifici de primària.

Crònica:

Una cinquantea de pares i mares, van assitir el passat dia 24 de gener a la sala d'actes de primària a la xerrada a càrrec d'un agent especialista de la Policia Municipal de Terrassa qui sota el títol d'ORFES VIRTUALS, va destacar la importància del control parental dels nostres fills quan aquests "es connecten" a la xarxa informàtica, sobre tot en relació amb les denominades "xarxes socials". Els límits i controls s'han d'iniciar a edats primerenques...."als 13 anys pots haver perdut el control del teu fill per sempre"...va destacar l'agent, qui també és pare d'un alumne del Karmel.

Una qüestió tan senzilla com ara acostumar al nostre fill a que l'ordinador estigui a una estança comunitària del domicili com el menjador, pot ser clau a l'hora d'evitar els perills que indubtablement amaga la "xarxa".