XERRADA: Afectivitat i Sexualitat per a totes les edats (o de com conviure amb mutants del planeta sexe)

Data de publicació: Mar 19, 2019 1:17:10 PM

Crònica

El passat 28 de març es va dur a terme la xerrada organitzada per l'AMPA amb el títol de SEXUALITAT I AFECTIVITAT PER A TOTES LES EDATS (COM CONVIURE AMB MUTANTS DEL PLANETA SEXE) a càrrec del sr. Juanjo Fernández.

En Juanjo, amb la seva experiència de molts anys com a mestre als Jesuïtes del Clot (Barcelona) i de catequista i monitor d'esplai (i de pare) ens va transmetre la importància que té per a la persona, que les dues dimensions (afectivitat i sexualitat) vagin unides i la importància que els pares i mares no deixem mai de fer créixer "els pètals de la nostra pròpia afectivitat".

La sorpresa que vam tenir l'AMPA va ser saber que hi ha alumnat de batxillerat que també demana realitzar alguna activitat semblant per a ells i elles. I ja estem posant fil a l'agulla.

Finalment, agrair a l'escola les facilitats donades per poder realitzar aquesta activitat i a vosaltres per l'assistència.

Ja estem treballant en la propera!

El proper 28 de Març a les 20:00 a la sala d'actes de primària (entrant per la porta del C/ Autonomia) organitzem a la escola la xerrada per pares: Afectivitat i Sexualitat per a totes les edats, impartida per en Juanjo Fernández

L'afectivitat no apareix com un géiser en l'adolescència: ens preparem des del naixement! Vivim en un Planeta Sexe –mitjans de comunicació, publicitat, pel·lícules, Internet, cançons...-, però la sexualitat no apareix sobtadament a l'adolescència (encara que és llavors quan fills i filles esdevenen "mutants") sinó que va lligada al desenvolupament afectiu al llarg de tota la vida. Pares i mares hem de conèixer aquest procés i saber com i quan intervenir-hi, amb discreció, naturalitat, sentit comú i sentit de l'oportunitat. Aquesta xerrada proposa conceptes, recursos, reflexions i estratègies que són d'utilitat en edats molt diverses. La xerrada té una durada d'una hora i mitja, i s'imparteix amb el suport d'una dinàmica presentació.

No t'ho pensis i vine per saber una mica mes del que viuran, viuen o han estat vivint els nostres fills en relació a aquests temes.

T'HI ESPEREM