SORTIDA: Sortida nocturna a La Mola

Data de publicació: Sep 19, 2013 10:7:5 AM

Una aventura familiar per grans i petitsDATA: dissabte 28/09/2013

Després de l'experiència viscuda l'any passat, hem decidit repetir-la per una ruta diferent. Deixarem el cotxe a Can Robert i farem la pujada tot veient com el sol es va ponent, però aquest cop per LA CANAL DE L'ABELLA. Un cop al cim, soparem tots plegats per, un cop es faci de nit, fer la baixada amb la llum de la lluna .... i dels lots!!!!

Material necessari per la sortida: Calçat lleuger de muntanya, quelcom de roba d'abric, cantimplora amb aigua, sopar tipus picnic i llanterna. 

Cada família es farà responsable dels menors que els acompanyin. 

Ens trobarem el dissabte 28 de setembre a les 17:45 hores a la benzinera Q8 de la ctra. de Matadepera a la sortida de Terrassa o bé a les 18:15 hores a Can Robert (quan us apunteu ens dieu a on anireu). Es prega MÀXIMA PUNTUALITAT.

Aquesta activitat es gratuita, però cal Apuntar-se a les llistes que trobareu a les secretaries, o al correu info@ampakarmel.cat indicant: nom de la família, adults i nens que hi vindreu i un telèfon de contacte.

Cartell de la sortida

Crònica:

140 aventurers vam intentar pujar la mola el passat 28 de setembre. Però la sorpresa va ser que, tot just iniciar el camí, va caure un xàfec d'aquells que es recorden durant molt de temps .... i tots xops!!! Es va decidir que el millor era tornar a casa. 

No us preocupeu, per al mes de desembre estem preparant una sortida similar ..... amb sorpresa Nadalenca.

David Vallmitjana