SORTIDA: La fageda d'en Jordà (Olot)

Data de publicació: May 18, 2016 10:51:1 AM

Dia : 05.06.2016Lloc: La Fageda d'en Jordà. 

Ens trobarem a la Cooperativa La Fageda a les 9.15 hores (com arribar?)

09:30 - Visita a la Cooperativa La Fageda

11.30 - Excursió guiada per La Fageda d'en Jordà

14.30 - Dinar a un restaurant de la zona volcánica de la Garrotxa.

Preu visita + excursió amb guies + dinar:

            Adult : 25 €/persona

            Infantil 15 €/persona

Cal apuntar-se a info@ampakarmel.cat o a la llista que trobareu a secretaría, tot indicant nom de familia, telèfon de contacte, numero de adults i numero de nens.

Data límit per apuntar-se Dijous 02.06.2016

... veure cartell

CRÒNICA

Jornada molt agradable la que vam passar el passat diumenge 5 de juny a Olot. Finalment ens vam reunir 30 persones, entre nens i adults, i vam gaudir d'un dia farcit d'activitats. 

Ens vam trobar a les 9:15h al pàrquing de La Cooperativa La Fageda, i tot seguit vam començar una més que interessant visita per la cooperativa, en la que ens van explicar i ensenyar tot el procés de fabricació dels seus productes, vam poder veure i tocar les vaques de la granja i finalment vam gaudir d'una degustació de productes La Fageda (que bons que fan els iogurts !!!!).

Un cop acabada la visita, una estoneta de descans i a les 11:30h vam començar una excursió guiada per La Fageda d'en Jordà, una zona d'un excepcional interés, espectacular per visitar i molt agradable per passejar ... en Ferran, guia de la sortida, ens va explicar com i perquè aquesta fageda és un espai a protegir i tot el que la fa excepcional. Els nens ho van passar molt bé, corrent pel bosc i pujant pels petits turonets que formen part de la fageda (anomenats tossols) i, els més petits, es van comportar com autèntics campions .... en total 2 hores i mitja d'una agradable excursió.

En acabar, i després de fer les pertinents compres a la botiga de La Cooperativa La Fageda, agafem els cotxes i anem al Camping Lava, on ens esperava el dinar .... com no podia ser d'altra manera, els nens dinen ràpid i a jugar a futbol, sembla que encara no s'havien cansat prou. Cap a les 17h, tot aprofitant que comença a ploure, pensem que és el moment ideal per recollir la pilota i començar camí de tornada cap a casa .... ara si, els nens és pujar al cotxe i posar-se a dormir .... en resum, un dia molt agradable, bona companyia i activitats entretingudes.

I ara a pensar en la propera.

David Vallmitjana