La Marató 2019

CRÒNICADesembre 2019

Enguany a l'AMPA del Col·legi Mare de Déu del Carme (AmpaKarmel) ens vàrem proposar superar-nos, i per La Marató de TV3 2019 vàrem organitzar el primer torneig familiar de Futbol-7 AmpaKarmel.

Amb el treball i dedicació de molts integrants de l'AMPA es va aconseguir la participació esportiva de 130 persones, repartides en 10 equips, i una assistència total a l'esdeveniment de més de 350 persones, en una jornada festiva i familiar on va haver-hi esport, activitats infantils, tallers i molts premis en els més de 15 sorteigs que es van realitzar durant el dia, gràcies també a l'ajut de moltes empreses que ens van facilitar productes gratuïtament. Tot això ha servit per aconseguir una aportació total per a La Marató de 3.526,36 € entre l'AmpaKarmel i el Col·legi Mare de Déu del Carme.

És per això que, des de l'AmpaKarmel volem agrair de tot cor a totes les persones i empreses participants el seu suport i la seva solidaritat, convidant-vos a participar en futurs projectes.

Els equips del torneig estaran formats per alumnes, pares, mares, professores i professors de l'escola, mínim 7 jugadors i màxim 12 per equip. Es tracta d'un torneig lúdic, així que us animem a formar equips mixts: en gènere i edat. En el cas dels equips amb alumnes de primària serà obligatori que a l'equip hi hagi un o més adults (mares, pares, professors i/o professores).

El preu d'inscripció al torneig és de 10 € per jugador, que seran íntegrament per donar a la marató que aquest any ho destina a les malalties minoritàries

Aquí pots descarregar el formulari d'inscripció, l'hauràs d'imprimir i emplenar per poder entregar-lo, juntament amb els diners de tot l'equip, a qualsevol de les secretaries de l'escola abans del 20 de novembre de 2019.

Si tens cap dubte, contacta amb nosaltres al mail lamarato@ampakarmel.cat.