La Marató 2020

OBJECTIU ACONSEGUIT: molts més de 200 participants de totes les edats.

Gràcies per la vostra participació, i gràcies per les vostres fotos i els vostres missatges, ens encanta saber que heu passat una bona estona tot col·laborant amb una bona causa, i gràcies a aquesta col·laboració heu fet possible la donació de 2.500 €, que de ben segur ajudaran a eliminar aquest maleït COVID-19.

Recordeu que aquest joc seguirà actiu durant un temps per als que no l'heu pogut fer. 

Volem donar un especial agraïment a Raul D. per idear i crear aquest joc, fent així possible la participació de l'AMPA a La Marató d'aquest any!

Fins a l'any vinent.

Un any més, des de l'AMPA volem aportar el nostre granet de sorra a La Marató, que enguany donarà suport a la recerca per erradicar la COVID-19.

Aquest any no és possible organitzar un campionat de futbol, ni un concurs de pastissos, ni una rifa, ni activitats per als més petits, ni ... res de res on ens puguem trobar per passar una bona estona plegats alhora que contribuïm a una bona causa. Però si que volem proposar-vos una activitat que podreu realitzar en família o en petits grups d'amics, que us animarà a donar un tomb per la ciutat i investigar una mica.

Aquest any es tracta d'un joc que han realitzat alguns pares i mares de l'escola especialment per l'AMPA i La Marató 2020, i que depenent del nombre de persones que l'aconseguiu completar fins al 20/12/2020 generarà una major donació a La Marató 2020.

Hem decidit destinar un màxim de 2.500 € (del pressupost no utilitzats d'activitats de l'AMPA d'aquest any) per fer una aportació a La Marató 2020, ja que creiem que és un bé per a tots els alumnes i famílies de l'escola. Però per donar aquests 2.500 € és important que ens impliquem tots, que tots formem part d'aquesta acció, ja que la COVID-19 només saturarà si tots posem de la nostre part. Per això la donació es farà en funció del nombre de participants que aconsegueixin completar el joc:

Si tens algun dubte, contacte amb la comissió de La Marató de l'AMPA a: lamarato@ampakarmel.cat

Ajuda'ns a superar els 200 compartint aquest joc amb tots els teus familiars i amics, perquè entre tots ho aconseguirem!

Ara només et queda jugar i completar el joc fent clic a: