Esmorzar Solidari per La Marató

Data de publicació: Dec 10, 2013 9:48:24 AM

DATA: diumenge 15/12/2013 de 10:00 a 13:00 al edifici de secundaria: c/ voluntaris olímpics 54.

Volem posar el nostre granet de sorra a "La Marató de TV3", que aquest any es farà diumenge 15 de desembre i estarà dedicada a les malalties neurodegeneratives, i per això estem preparant un matí amb esmorzar per a tothom i activitats per als nostres fills.

Farem les següents activitats:

Veure cartell

Crònica:

El passat dia 15 de desembre, coincidint amb el dia de la marató a TV3, vàrem fer un esmorzar solidari durant el matí. Ha estat la primera vegada que ho fem i el resultat ha estat molt satisfactori per a tothom, tant que tenim ganes de repetir-ho l'any vinent.

Vàrem fer xocolatada, què bona que estava!!!!, també vàrem fer cafès, moltes famílies van col•laborar amb l'esmorzar portant un pastís solidari, varem fer un taller de cupcakes on la gent s'ho va passar d’allò més bé, un torneig de futbolins molt disputat, es va improvisar un partit de futbol entre pares i nens....(no cal dir que van ser els nens els que van guanyar), en definitiva un diumenge molt divertit.

No cal oblidar el caràcter solidari de l'esmorzar i gràcies als donatius que tothom que va venir va fer, es van recaptar 742,12 euros que junt amb els 1.874 euros, que es van recaptat durant la setmana en les diferents activitats fetes, sumen la quantitat de 2.616,12 euros.

Moltes gràcies i moltes felicitats a tothom!!!!!!!

Josep Arques