Concurs de pessebres i dibuixos amb motius nadalencs 2020

Data de publicació: Dec 14, 2020 4:55:30 PM

Crònica

Aquest any tot és diferent i ens adaptem com podem sobre la marxa, i els pessebres no han estat una excepció. Han estat moltes coses diferents: 

Ja en van 37 edicions d'aquesta iniciativa, i els inconvenients no ens han impedit que aquesta edició es portés a terme, costés el que costés.

Pessebres:

El format ha canviat, cada classe de 3r, 4t, 5è i 6è de primària ha fet el seu pessebre, que posteriorment s'han fotografiat i s'ha celebrat una votació a partir d'aquestes fotografies.

Tots els pessebres es mereixien l'enhorabona, per la il·lusió, l'esforç i l'enginy que els infants hi han dedicat. En tot cas només podia guanyar un de cada curs, i els 27 vots del jurat han donat com a guanyadors:

I avui divendres a la tarda s'han comunicat els guanyadors a l'escola i s'han repartit els premis.

Recordeu que teniu les fotos aquí: https://carmelitans.clickedu.eu/students/albums_fotos.php?accio=veure&id=2556

Dibuixos:

L'exposició dels dibuixos també ha estat virtual, 134 fantàstiques representacions dels sentiments i les emocions dels més petits i petites de primària (1r i 2n). Podeu veure tots els dibuixos als Àlbums de fotografies del ClickEdu: https://carmelitans.clickedu.eu/students/albums_fotos.php, o podeu veure un mosaic ben gran fent clic a la següent miniatura:

I avui divendres tots els artistes han rebut una petita recompensa, esperem que els animi a seguir cultivant la imaginació i la creativitat, tan necessaris en tot allò que fan.

I com cada any, hem escollit un dels dibuixos per il·lustrar el cartell del concurs de l'any vinent, que ja us ben assegurem que és una tasca molt complicada, en la que avaluem l'originalitat i l'esforç aplicats a cada dibuix. Aquest any el jurat ha emès 15 vots, i el dibuix escollit ha estat:

FELICITATS A TOTS ELS ARTISTES, FINS A L'ANY VINENT

Ja podeu veure les fotografies a la vostre àrea personal del ClickEdu: 

https://carmelitans.clickedu.eu/students/albums_fotos.php?accio=veure&id=2556

Ven aviat tindrem els resultats.

Un any més (i amb aquest ja en són 37!!) l’AMPA organitza el Concurs de Pessebres i el de Dibuixos Nadalencs per als alumnes de 1r a 6è de Primària. Aquest any hem proposat unes petites adaptacions per tal de poder dur-lo a terme, però així i tot esperem una molt bona participació i que, com cada any, ens admireu a tots amb la vostra imaginació i creativitat.

EXPOSICIÓ DE DIBUIXOS DE NADAL:

CONCURS DE PESSEBRES:

Per a qualsevol consulta sobre la participació d’ambdós concursos no dubteu a enviar un email a: info@ampakarmel.cat

MOLTA SORT A TOTS!!!

I recordeu que l’AMPA del Karmel també alimenta al Tió perquè es posi ben gras i cagui MOLTS REGALS per als nens i nenes de les classes d’infantil.