Concurs de pessebres i dibuixos amb motius nadalencs 2019

Data de publicació: Nov 14, 2019 3:39:21 AM

CRÒNICA:

En el marc de les celebracions d’aquest Nadal passat, l’alumnat de primer i segon de primària van participar en el CONCURS DE DIBUIXOS. En total van ser 130 els participants.

Per altra banda, els i les alumnes de tercer a sisè de primària van poder participar en el 36è CONCURS DE PESSEBRES. Hi podien participar de manera individual o en grups. En total es van presentar 60, quatre més que l’any anterior.

Aquest curs els nens i les nenes premiades van rebre una medalla i un val per bescanviar per material escolar en una papereria del barri.

El dimecres 18 de desembre durant l’entrega de premis a la sala d’actes, que era plena de gom a gom, vam poder copsar l’alegria amb que els infants esperaven els resultats.

Us animem a que seguiu participant l’any vinent.

Data: 16, 17 i 18 DE DESEMBRE DE 2019.

Com cada any (i amb aquest ja en són 36!!) l’AMPA organitza el Concurs de Pessebres i el de

Dibuixos Nadalencs per als alumnes de 1r a 6è de Primària.

Esperem una molt bona participació i que, com cada any, ens admireu a tots amb la vostra

imaginació i creativitat.

EXPOSICIÓ DE DIBUIXOS DE NADAL:

CONCURS DE PESSEBRES:

Molt important, CAL ENDUR-SE ELS PESSEBRES UN COP FINALITZAT EL CONCURS, ja que l'escola necessita l'espai per a altres activitats. Entenem que si els deixeu, són per a reciclatge. Gràcies per la vostra cooperació.

Per a qualsevol consulta sobre la participació d’ambdós concursos no dubteu a enviar un email a: info@ampakarmel.cat

MOLTA SORT A TOTS!!!

I recordeu que l’AMPA del Karmel també alimenta al Tió perquè es posi ben gras i cagui MOLTS REGALS per als nens i nenes de les classes d’infantil.