Concurs de pessebres i dibuixos amb motius nadalencs

Data de publicació: Nov 19, 2014 12:37:9 PM

DATA: 15, 16 i 17 de Desembre a la sala d'actes de l'edifici de primària.

Com cada any, i amb aquest ja en son 31, en arribar les festes de Nadal, tindrem el Concurs de Pessebres, per als nanos grans, i el de Dibuixos Nadalencs per als mes menuts. Esperem una molt bona participació i que, com cada any, ens admireu a tots amb la vostre imaginació i la vostre creativitat. 

Aprofitem per demanar que els pares "mirin però no toquin", ja que algunes "creacions" d'anys anteriors, gaudien d'una perfecció gairebé sospitosa (ja m'enteneu), els nanos son la repera i tots sols fan meravelles, deixeu-los fer. Merci.

Recordar-vos algunes coses: 

Concurs de pessebres

 

Concurs de Dibuixos Nadalencs

Sort a tots i totes.

Joan Sole

Crònica:

Aquest Nadal, hem complert ja 31 anys amb el Concurs de Pessebres i dibuixos nadalencs.

La participació ha estat bona com cada any, els petits amb les seves fantasies de colors i per sobre de tot, la inspiració dels nanos ha estat formidable, tant, que volem fomentar aquesta gran creativitat, de cara al proper Nadal, augmentant la participació individual, es a dir, fent que pugem gaudir de moltes mes de les seves originals obres artístiques. 

Ja us anirem informant de com pensem fer-ho i com ho premiarem, ja que tot esforç mereix una recompensa adequada, i encara que sabem que l'important es participar, el que s'ho "curra" es el que es guanya el reconeixement per la seva feina i, especialment, per la seva creativitat.

Joan Sole