carnestoltes 2015

Crònica:

 

Senzillament espectacular tota la rua però si ens haguéssim de quedar amb 5 minuts, estem convençuts que tots parlaríem del mateix moment. Serà per sempre inoblidable quan el tribunal de la rua de Carnestoltes de Terrassa el diumenge 15 de febrer en la nostra emblemàtica Plaça Vella, va rebre a la nostra comparsa "Alicia in Karmeland" precedida de la nostra carrossa i acte seguit, totes les Alícies, Reines de cors, Conills rellotgers, cartes, gats Schecire i Sombrereros Locos van ballar el nostre himne "what you waiting for" i el seu "tic tac tic tac".

La segona participació del Karmel en aquesta festa de la ciutat, va ser novament un èxit i els 100 que hi vàrem estar vam viure una experiència inoblidable i, de ben segur, els nens estaran molt orgullosos de tenir uns pares tant marxosos!!

Finalment, vam anar a menjar plegats i així vam poder compartir les vivències del dia així com molts ja a pensar en la rua del pròxim any. En resum, un dia rodó fruit de l'entusiasme de tots els participants i de la feina d'un grup de pares involucradíssims que han dedicat moltes hores del seu temps lliure a fer-ho possible però que s'han vist recompensats pel reconeixement de tots i d'haver viscut uns dies preciosos ( rua i tallers a l'escola ), havent creat les bases per a pròximes participacions!!!

Algunes fotos:

https://www.dropbox.com/sh/w2mjankea2bv5x0/AADWlMn7fmuNTDXKWSvwFv07a?dl=0

http://www.naciodigital.cat/latorredelpalau/galeria/707/foto/31709

https://drive.google.com/folder/d/0B-xRmzz941x5VkktbmNFX2tBNjg/edit

Gràcies a tots i us encoratgem a repetir o engrescar-vos a participar el pròxim any i aconseguir novament que la nostra participació sigui tot un èxit!!!!

Febrer 2015

Ja està!!

Aquest diumenge 15 de febrer ja arriba el gran dia de la rua pel centre de Terrassa!!

Ens trobem a les 11:30h tots disfressat a la Rambla Egara on estigui la carrossa "Alicia in Karmeland" ( aproximadament a l'alçada del Museu de la Ciència )

El recorregut d'enguany és el mateix que l'any passat: baixarem tota la Rambla, girarem en el Portal de Sant Roc, carrer Major, Plaça Vella, carrer de l'Esglèsia, carrer Portal Nou i fins a la plaça Nova on hi haurà animació pels nens. L'única diferència és que enguany el jurat estarà a la Plaça Vella en comptes del Portal de Sant Roc. 

Durant la rua l'únic que val és passar-s'ho molt bé!!! Seria convenient avançar ordenament en files de 3 o 4 persones deixant un espai entre files per tal de poder ballar!! A la carrossa es podran deixar algunes peces de roba, portarem confeti i alguna aigua per a tothom. 

La cançó de la rua serà la d'aquest LINK: http://youtu.be/RtBPPr_GVUg. Cada cop que soni la música suau del principi, prepareu-vos pel " tic tac tic tac tic tac!!!!!" intentarem repetir el ball 3 o 4 cops, un obligatòriament ha de ser a la Plaça Vella.

I si voleu assajar la coreografia:

Aquest any pretenem treballar conjuntament amb la comissió de professors que organitza la rua del col·legi per tal de sumar forces i fer mes fàcil la participació de mes famílies.

Desembre 2014

Ja estem en marxa per preparar la segona participació del Karmel a la rua infantil de carnestoltes de Terrassa. Com l'any passat, l'únic objectiu serà aconseguir passar un diumenge en família tots plegats fantàstic!  Encara no tenim confirmada la data de la rua però probablement serà el diumenge 15 de febrer de 2015 ... aneu reservant-vos el dia!!... ;-)

I ja obrim el període d'inscripció per participar a la Rua de Carnestoltes 2015!! 

Al peu d'aquesta pàgina trobareu el formulari d'inscripció d'aquest any, que també rebreu en paper. Com l'any passat, s'haurà d'entregar omplert a secretaria de primària amb els calerons abans del pròxim divendres.

En canvi, respecte a l'any passat i per organitzar-ho millor amb el poc temps que queda, cal que ja trieu quin personatge voldreu ser-hi a la rua i també que ens digueu si voldreu anar a dinar tots junts després de la rua com l'any passat o no ( preu orientatiu està al formulari però esperem rebaixar-los ). 

Si us engresqueu ( comptem amb tots vosaltres!!! ) a secretària tindreu a partir de dilluns un cartell amb les idees amb les que treballem per a cada personatge per si teniu dubtes de quin triar.

I ... ja tenim decidida també la cançó i el ball d'enguany!!! Us advertim que si la sentiu un cop, no podreu parar de fer-la repètir i de tararejarla!!! .... i quan veieu la coreo ... llavors ja serà un no parar!!!!  Hem fet un parell d'assajos i ens hem divertit tant, que us recomanem no us ho perdeu !!

Qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres!! 

Comissió de Carnestoltes - AMPA Karmel