Carnestoltes 2014

AIXÍ VA SER EL CARNESTOLTES DE 2014

Crònica:

"Benvinguts Emotikarmels !!!" - va cridar el tribunal de la rua de Carnestoltes de Terrassa el diumenge 2 de març al Portal de Sant Roc a les 12h al passar la nostra carrossa. Acte seguit, la marea groga de somriures, angeletes, dormilons, ullets clicats, etc... que vàrem ser-hi presents en la primera participació del Karmel en aquesta festa de la ciutat, vam tornar a esclatar, a saltar d'alegria, emoció, satisfacció i a aplaudir-nos a nosaltres mateixos per haver aconseguit que la nostra comparsa fos un èxit total. Deu minuts després, entràvem a la Plaça Vella i les nostres cares no deixaven d'enlluernar-se d'emoció, veient com tota aquella plaça plena de gent ens mirava amb admiració, amb reconeixement de la feina ben feta i participava amb nosaltres de la festa. Espectacular!!

Una imatge, entre moltes, que estic convençut que ningú dels 170 que hi érem oblidarem!! Tot va transcórrer molt ràpid i en aproximadament una hora ja vam arribar a la Plaça Nova on vam recollir el premi d'haver passat un mati de diumenge genial i haver fet que els nens i nenes participants estiguessin molt contents, haguessin viscut una experiència inoblidable i, de ben segur  molt orgullosos de tenir uns pares tant marxosos!! 

Finalment, vam anar a menjar plegats UN GRUP DE 90 i així vam poder compartir les vivències del dia així com molts ja a pensar en la rua del pròxim any. En resum, un dia rodó fruit de l'entusiasme de tots els participants i de la feina d'un grup de pares involucradíssims que han dedicat moltes hores del seu temps lliure a fer-ho possible però que s'han vist recompensats pel reconeixement de tots i d'haver viscut uns dies preciosos ( rua i tallers a l'escola ), havent creat les bases per a pròximes participacions!!!

Gràcies a tots i us encoratgem a repetir o engrescar-vos a participar el pròxim any i aconseguir novament que la nostra participació sigui tot un èxit!!!!

Robert Villares

Podeu veure més fotografies als següents enllaços:

Gustau - Félix

Si vareu fer fotografies o vídeos, i els voleu compartir, poseu-vos en contacte amb carnestoltes@ampakarmel.cat 

Ja tenim les disfresses: moltes gràcies a tots per la vostra paciència, predisposició i suport a l'hora de recollir les disfresses en els tallers. Per tal de que us sigui una mica més fàcil acabar de fer les disfresses podeu consultar el següent enllaç on trobareu com treure les mides i muntar la disfressa. I ja sabeu, per a qualsevol dubte ens trobareu a carnestoltes@ampakarmel.cat

Proposta per fer el símbol de Whatsapp: 

Així estan quedant les disfresses: 

Informació:

2/3/14 : participació a la Rua de Carnestoltes 2014 de Terrassa i posterior dinar.

23/2/14 : trobada de Emotikarmels, on es va fer l'assaig de la coreografia, els preparatius de la carrossa, tallers per fer les disfresses... Va ser tot un èxit i per això es va decidir cancel·lar l'assaig del divendres 28 de febrer.

1/2/14 i 2/2/14 : Recollida dels materials per a les disfresses i tallers per confeccionar-los (a l'escola de secundària entrada per porta cantonada c/ancianitat i c/voluntaris olímpics)

9/1/14 : Reunió grup organitzador :

27/12/13: El grup organitzador visita DIANCOR on se'ns facilita material per a poder preparar les propostes de la disfressa amb la temàtica seleccionada a presentar en pròxima reunió.

23/12/13 : Reunió grup organitzador. Es comunica que l'opció "Emotikarmels" és la més votada amb 34 vots dels 68 rebuts. S'estableixen tasques per a realitzar durant les festes de Nadal. 11/12/13 : En el News Letter de l'AMPA del mes de Desembre s'informa de la votació per a decidir la temàtica de la comparsa mitjançant les següents imatges de les 3 propostes seleccionades :

2/12/13 : Sessió informativa de l'organització de la rua ( MASCARADA ) en la que s'informa als participants dels aspectes més rellevants de la rua 2014 ( recorregut, horari, actes, etc... ). Veure arxiu.

8/11/13 : Reunió de l'equip organitzador en la que és decideixen les tres opcions finalistes de temàtica de la comparsa : "Apakarmelados/Abecedari", "Emotikarmels" i "Eco-Karmel". Aquestes 3 opcions son escollides per votació entre les 15 propostes recopilades (robots, caixes de joguines, llaminadures, mar, circ, olimpiades, etc..). La temàtica de la primera participació del Karmel a la rua haurà de ser decidida entre les 3 opcions finalistes per votació oberta a tot el col·legi abans de la finalització de l'any.

3/10/13 : Es forma un grup de mares i pares per a organitzar la participació a la rua. Es sol·liciten propostes de la temàtica a disfressar-se en la rua.

Maig 2013 : Al News Letter de l'AMPA del mes de maig s'informa de la proposta i es sol·licita la participació de pares i mares en organitzar l'esdeveniment. 

Febrer 2013 : Un pare del Karmel proposa participar en la rua infantil de Terrassa de 2014