9ª Diada del bolet de l'AMPA

Data de publicació: Nov 14, 2019 3:20:32 AM

Diumenge 1 de Desembre de 2019

Ja fa 9 anys que sortim a recollir bolets amb el micòleg en una diada en família que aprofitarem per gaudir i aprendre de l'apassionant món del bolet, amb tot un seguit d'activitats que ens permetran ampliar els nostres coneixements tot passant un dia entre amics a la natura. Programa:08:30h: Sortida a buscar bolets amb el Micòleg. Ens trobarem a la benzinera Q8 de la ctra. de Matadepera, a la sortida de Terrassa. L'objectiu de la sortida és aprendre a distingir unes quantes espècies de bolets. Anirem al lloc més proper on es pugui trobar bolets, intentarem que no siguin més de 40 minuts de cotxe.

Tot i que la sortida no té cost, és necessari apuntar-se a secretaria de primària, per tal de poder-vos avisar en cas de cancel·lació o modificació de l'activitat.

Material necessari per a la sortida: Espardenyes o calçat lleuger de muntanya, quelcom de roba d'abric, cantimplora amb aigua, esmorzar i CISTELL DE BOLETS.

14:30h: Dinar i tria guiada de bolets (Restaurant Première al Parc Audiovisual). Cal pagar a secretaria el dinar no més tard del dilluns 25 de novembre. El preu del dinar és de 15€ menú d'adult i 8€ menú d'infant(l'AMPA subvenciona 3€ del cost real del menú dels infants socis de l'AMPA).

Aquí podeu veure el cartell de l'activitat: