8ª Diada del bolet de l’AMPA (NOVA DATA)

Data de publicació: Nov 19, 2018 12:17:56 PM

Crònica

El diumenge 18 de novembre es va anul·lar la sortida de bolets a causa del mal temps, Malgrat tot es va fer el dinar al restaurant del parc audiovisual de Catalunya i va ser tot un èxit.

La sortida es va poder realitzar el dissabte 24 de novembre. Com cada any vam poder gaudir de les explicacions del nostre micòleg, que ens va ensenyar tant a identificar els bolets com a cuinar-los. A diferencia d'altres anys vam trobar molts bolets i això encara va fer més especial la sortida.

Moltes gràcies a tots els assistents I animar als que no vau poder a participar a les properes edicions. Aquí us deixem unes fotos.

Un cop més la pluja ha obligat a cancel·lar la sortida, així que hem buscat una nova data: DISSABTE 24 de NOVEMBRE de 2018, una diada en que aprofitarem per gaudir de l'apassionant món del bolet, amb tot un seguit d'activitats que ens permetran conèixer una mica més de bolets. Programa: 08:30h: Sortida a buscar bolets amb un Micòleg. Ens trobarem a la benzinera Q8 de la ctra. de Matadepera, a la sortida de Terrassa. L'objectiu de la sortida és aprendre a distingir unes quantes espècies de bolets. Anirem al lloc més proper on es pugui trobar bolet, intentarem que no siguin mes de 40 minuts de cotxe.

Tot i que la sortida no té cost, és necessari apuntar-se a secretaria de primària, per tal de poder-vos avisar en cas de cancel·lació o modificació de l'activitat.

Material necessari per la sortida: Espardenyes o calçat lleuger de muntanya, quelcom de roba d'abric, cantimplora amb aigua, esmorzar i CISTELL DE BOLETS.