7ª Diada del bolet de l’AMPA

Data de publicació: Nov 03, 2017 11:39:29 AM

SUSPES PER FALTA DE BOLETS

Pel proper diumenge dia 26 de novembre hem organitzat la 7ª Diada del Bolet de l'AMPA, una diada en la que aprofitarem per gaudir de l’apassionant món del bolet, amb tot un seguit d'activitats que ens permetran conèixer una mica més de bolets.

08:30h: Sortida a buscar bolets amb un Micòleg. Ens trobarem a la benzinera Q8 de la ctra. de Matadepera, a la sortida de Terrassa. L'objectiu de la sortida és aprendre a distingir unes quantes espècies de bolets. Anirem al lloc més proper on es pugui trobar bolet, intentarem que no siguin mes de 40 minuts de cotxe.

14:30h: Dinar al menjador de l'Escola: MENÚ DE BOLETS. Cal pagar a secretaria el dinar com a molt tard el dimecres 22 de novembre. El preu del tiquet és de 15€ per adult i 5€ per nen. (Les places són limitades)

16:30h: Classificació i tria de bolets amb el micòleg Daniel Siscart. Cal que tots porteu el cistell amb els bolets recollits al matí.

US PODEU APUNTAR A CADA ACTIVITAT PER SEPARAT, no cal venir a totes.

Material necessari per la sortida: Espardenyes o calçat lleuger de muntanya, quelcom de roba d'abric, cantimplora amb aigua, esmorzar i CISTELL DE BOLETS.