5ª Diada del bolet de l’AMPA

Data de publicació: Oct 19, 2015 11:59:32 AM

El passat diumenge 22 de novembre es va realitzar la 5a DIADA DEL BOLET AMPA, una jornada que per 5è any consecutiu va tornar a reunir prop de 100 persones, repartides en les diverses activitats que es realitzen durant la Diada.

Crònica:

Aprenem i gaudim el món dels boletsDATA: diumenge 22/11/2015

A primera hora del matí ens vam trobar unes 75 persones al punt habitual, la Q8 de Terrassa. Allà van agafar els cotxes, i tots en currua cap al Corredor del Montnegre, lloc escollit pel micòleg anar a caçar bolets. Aquest any està sent molt complicat pels bolets, especialment a la zona del Vallès, doncs tot i la forta pluja de principis de novembre, la posterior onada de calor i alguna ventada ha fet que el bolet encara no hagi sortit a moltes de les zones habituals. Al Corredor, buscant zones obagues, pensàvem que encara es podia trobar alguna cosa. I així va ser: carlets, alzinolls, llanegalls, algun rovelló, apagallums, cigrons, .... no en massa abundància però si el suficient per passar una molt bona estona pel bosc, i poder fer una primera classificació allí mateix amb el nostre micòleg habitual, en Daniel Siscart (quin luxe poder comptar amb la seva presència!!!).

Al migdia, tots cap a l'escola (aquí es van afegir algunes famílies que no havien pogut anar al matí al bosc), cap al territori dels nostres fills. Allà vam poder gaudir d'un bon àpat (amanida de carpaccio de pinya i trompetes de primer i melós de vedella amb bolets de segon), tot petant la xerrada amb el cafè mentre els nens podien jugar i còrrer pel patí. I a les 16:30h, un petit repàs dels bolets agafats al matí amb en Dani, que ens va servir per aclarir els dubtes que sempre apareixen quan anem a buscar bolets.

En fi, una molt bona jornada boletaire que esperem poder repetir l'any vinent. Moltes gràcies a tots els participants en l'activitat !!!

David Vallmitjana

Convocatòria:

Pel proper diumenge dia 22 de novembre hem organitzat la 5ª Diada del Bolet de l’AMPA, una diada en la que aprofitarem per gaudir de l'apassionant món del bolet, amb tot un seguit d'activitats que ens permetran conèixer una mica més de bolets.

A les 08:30h ens trobarem a la benzinera Q8 de la ctra. de Matadepera, a la sortida de Terrassa (aquesta part de la activitat es gratuita). Si no vindràs al dinar, cal enviar un mail a info@ampakarmel.cat amb les teves dades per si hem de comunicar-nos amb vosaltres (en cas de pluja, ...) i per saber que us hem de esperar.

A les 14:30, un cop acabada la recollida, farem un dinar boletaire al menjador de l'escola. El dinar té un cost de 15€ per adult i 5€ per nen, cal apuntar-se i pagar a secretaria, anotant el nom de la família i el nombre de adults i nens que hi vindreu, així com un telèfon de contacte. DATA LÍMIT PER APUNTAR-SE: DIJOUS 19/11/2015

Finalment, al voltant de les 16:30 farem la tria i classificació dels bolets recollits.

Salut i bolets

Cartell de la sortida