Enllaços que considerem interessants:

S''estan mostrant 11 elements
NomURLTipusInfo
Ordena 
 
Ordena 
 
Ordena 
 
Ordena 
 
NomURLTipusInfo
Canal de video online: Famílies i escola http://www.xiptv.cat/families-i-escola Educació Programa de caràcter divulgatiu adreçat a la comunitat educativa i, especialment, als pares i mares, a qui es pretén donar eines de suport de cara a l'educació dels seus fills. 
Canal de vídeos de l'AMPA YouTube Escola Vídeos que es realitzen durant les activitats de l'AMPA.  
Col·legi Mare de Déu del Carme http://www.carmelitans.org/ Escola Web de l'escola 
ecoKarmel http://ecokarmel.blogspot.com.es/ Escola Grup amb l'objectiu de fer del nostre centre un oasi de consciència ecològica dins de la nostra ciutat i societat. 
Famílies amb Veu http://www.familiesambveu.cat/ Pares Famílies amb veu és un projecte al servei de les famílies per potenciar la seva veu al sistema educatiu. 
Federació d'associacions de mares i pares d'alumnes de Catalunya http://www.fapac.cat/ Educació La FaPaC és la federació que aplega la majoria d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes dels centres educatius públics de Catalunya. 
Galeria de fotografies de l'AMPA Picasa Escola Fotografies que es realitzen durant les activitats de l'AMPA. 
Guia d'Activitats per a Pares i Mares 2012-2013 http://www.terrassa.cat/files/9-5653-fichero/Guia_activitats_pares-mares_2012-2013.pdf?download=1 Educació Oferta d'activitats dirigides a pares i mares, tant del Patronat Municipal d'Educació com d'altres àrees municipals de Terrassa 
La Xarxa http://www.laxarxa.terrassa.net Oci Associació per la promoció de l'espectacle infantil i juvenil a Terrassa. 
Petit Explorador http://www.petitexplorador.com/ Oci Recull complet de les activitats infantils i juvenils més divertides per fer amb els nens durant les vacances, casals d'estiu, colònies, caps de setmana... Agenda i programa de festes d'activitats infantils per gaudir del temps lliure amb els nens a Bcn, Tgn, Lle i Gir. 
SOM escola.cat http://www.somescola.cat/ Associació Organització per refermar el suport a l’escola catalana i al model de cohesió social que aquesta representa davant la LOMQE i les sentències del Tribunal Suprem espanyol que qüestionen el paper del català com a llengua vehicular de l’ensenyament a Catalunya. 
S''estan mostrant 11 elements