AIXÍ VA SER EL CARNESTOLTES DE 2014


Crònica:

"Benvinguts Emotikarmels !!!" - va cridar el tribunal de la rua de Carnestoltes de Terrassa el diumenge 2 de març al Portal de Sant Roc a les 12h al passar la nostra carrossa. Acte seguit, la marea groga de somriures, angeletes, dormilons, ullets clicats, etc... que vàrem ser-hi presents en la primera participació del Karmel en aquesta festa de la ciutat, vam tornar a esclatar, a saltar d'alegria, emoció, satisfacció i a aplaudir-nos a nosaltres mateixos per haver aconseguit que la nostra comparsa fos un èxit total. Deu minuts després, entràvem a la Plaça Vella i les nostres cares no deixaven d'enlluernar-se d'emoció, veient com tota aquella plaça plena de gent ens mirava amb admiració, amb reconeixement de la feina ben feta i participava amb nosaltres de la festa. Espectacular!!

Una imatge, entre moltes, que estic convençut que ningú dels 170 que hi érem oblidarem!! Tot va transcórrer molt ràpid i en aproximadament una hora ja vam arribar a la Plaça Nova on vam recollir el premi d'haver passat un mati de diumenge genial i haver fet que els nens i nenes participants estiguessin molt contents, haguessin viscut una experiència inoblidable i, de ben segur  molt orgullosos de tenir uns pares tant marxosos!! 

Finalment, vam anar a menjar plegats UN GRUP DE 90 i així vam poder compartir les vivències del dia així com molts ja a pensar en la rua del pròxim any. En resum, un dia rodó fruit de l'entusiasme de tots els participants i de la feina d'un grup de pares involucradíssims que han dedicat moltes hores del seu temps lliure a fer-ho possible però que s'han vist recompensats pel reconeixement de tots i d'haver viscut uns dies preciosos ( rua i tallers a l'escola ), havent creat les bases per a pròximes participacions!!!

Gràcies a tots i us encoratgem a repetir o engrescar-vos a participar el pròxim any i aconseguir novament que la nostra participació sigui tot un èxit!!!!

Robert Villares

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat


Podeu veure més fotografies als següents enllaços:

Si vareu fer fotografies o vídeos, i els voleu compartir, poseu-vos en contacte amb carnestoltes@ampakarmel.cat 


Ja tenim les disfresses: moltes gràcies a tots per la vostra paciència, predisposició i suport a l'hora de recollir les disfresses en els tallers. Per tal de que us sigui una mica més fàcil acabar de fer les disfresses podeu consultar el següent enllaç on trobareu com treure les mides i muntar la disfressa. I ja sabeu, per a qualsevol dubte ens trobareu a carnestoltes@ampakarmel.cat

Munta la teva disfressa


Proposta per fer el símbol de Whatsapp: 


Així estan quedant les disfresses: 


Informació:
2/3/14 : participació a la Rua de Carnestoltes 2014 de Terrassa i posterior dinar.

23/2/14
 : trobada de Emotikarmels, on es va fer l'assaig de la coreografia, els preparatius de la carrossa, tallers per fer les disfresses... Va ser tot un èxit i per això es va decidir cancel·lar l'assaig del divendres 28 de febrer.

1/2/14
i 2/2/14 : Recollida dels materials per a les disfresses i tallers per confeccionar-los (a l'escola de secundària entrada per porta cantonada c/ancianitat i c/voluntaris olímpics)

9/1/14 : Reunió grup organitzador :
  • Es decideix que la composició de la disfressa seran 2 rodones grogues de saten foamitzar per davant i darrera personalitzades amb els detalls del emoticones en goma eva i un gorro amb el símbol de whatsapp ( La roba a portar sota la disfressa haurà de ser de color negre ) 
  • Es decideixen fer 3 mides diferents del cos ( una gran per adults o nens secundària i dos petites pels nens) i 2 mides pels complements ( un per la mida de cos gran i una segona entre mitja de les dos de nens ). Es decideixen 2 preus per disfressa : 10 € talla gran i 5 € nens
  • S'enviarà una circular informativa dilluns 13 o dimarts 14 de gener en paper a tot primària amb butlletí d'inscripció a la rua per a tornat omplert i amb l'import de les disfresses desitjades a secretaria de primària ( data màxima per inscriure's 28 de gener ).
  • El grup organitzador prepararà el material necessari per les disfresses i les propostes de com realitzar-les. Els participants ( prèviament inscrits ) hauran de recollir el material dissabte 1 o diumenge 2 de febrer de 10 a 13h a l'escola de secundària i hauran d'escollir llavors quin emoticono voldran portar (només emoticones grogues i combinacions dels elements de les següents propostes o similars que l'equip organitzador hagi preparat ): 
  • Els dies i horari de la recollida del material s'organitzaran tallers per a qui vulgui pugui fer les disfresses conjuntament amb l'equip organitzador en comptes de fer-ho a casa. 
  • Tindrem carrossa!! L'equip organitzador ha llogat un vehicle per encapçalar la comparsa i fer-la més atractiva havent-la decorat fantàsticament però principalment per a portar l'equip de música i tot el material de suport que caldrà ( portar aigües i algun aliment durant la rua, desar material, etc... ). 
  • Propera reunió 30 de gener a les 20h al col·legi de secundària 

27/12/13: El grup organitzador visita DIANCOR on se'ns facilita material per a poder preparar les propostes de la disfressa amb la temàtica seleccionada a presentar en pròxima reunió.

23/12/13 : Reunió grup organitzador. Es comunica que l'opció "Emotikarmels" és la més votada amb 34 vots dels 68 rebuts. S'estableixen tasques per a realitzar durant les festes de Nadal.

11/12/13 : En el News Letter de l'AMPA del mes de Desembre s'informa de la votació per a decidir la temàtica de la comparsa mitjançant les següents imatges de les 3 propostes seleccionades :


2/12/13 : Sessió informativa de l'organització de la rua ( MASCARADA ) en la que s'informa als participants dels aspectes més rellevants de la rua 2014 ( recorregut, horari, actes, etc... ). Veure arxiu.

8/11/13 : Reunió de l'equip organitzador en la que és decideixen les tres opcions finalistes de temàtica de la comparsa : "Apakarmelados/Abecedari", "Emotikarmels" i "Eco-Karmel". Aquestes 3 opcions son escollides per votació entre les 15 propostes recopilades (robots, caixes de joguines, llaminadures, mar, circ, olimpiades, etc..). La temàtica de la primera participació del Karmel a la rua haurà de ser decidida entre les 3 opcions finalistes per votació oberta a tot el col·legi abans de la finalització de l'any.

3/10/13 : Es forma un grup de mares i pares per a organitzar la participació a la rua. Es sol·liciten propostes de la temàtica a disfressar-se en la rua.

Maig 2013 : Al News Letter de l'AMPA del mes de maig s'informa de la proposta i es sol·licita la participació de pares i mares en organitzar l'esdeveniment. 

Febrer 2013 : Un pare del Karmel proposa participar en la rua infantil de Terrassa de 2014