Activitats‎ > ‎

ZUMBA (ACTIVITATS esportives per a pares i mares)

20 de set. 2016, 4:20 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 13 de març 2017, 3:12 ]

Actualitat

Estimats zumberos i zumberes!
Us informem que a partir del 9/3/2017, s'anul·la la classe de zumba dels DIJOUS, ja que el grup finalment no s'ha consolidat.
Així que us animem a que no us perdeu les classes dels DILLUNS de 20 a 21h, per començar la setmana amb bon peu i molta marxa!


Fa un mesos us varem demanar que ens diguéssiu si hi havien activitats esportives que us agradaria poder realitzar a l'escola, varem rebre les vostres sol·licituds i comencem el curs amb l'activitat mes demandada: ZUMBA.


A partir del dilluns 10 d'octubre, t'esperem a la mateixa hora (20:00) i al mateix lloc per fer Zumba, per només 2,5€ per cada classe que assisteixis! 

Que cal per assistir?
  1. ser membre de l'AMPA (haver pagat la quota de 10€ anuals de l'AMPA)
  2. portar roba còmoda i calçat adequat
  3. i sobretot, moltes ganes de passar una bona estona fent esport!! 
Activitat: ZUMBA
Horari: cada dilluns de 20:00 a 21:00
Lloc: Edifici de secundaria (Carrer Voluntaris, 54, Terrassa)
Preu: 2,5€ per sessió que assisteixis

Nota: si t'interessa realitzar alguna altre activitat per a pares i mares, contacta amb l'AMPA (info@ampakarmel.cat) i fes la teva proposta. Digues la teva!


Crònica de la MasterClass i la primera Classe:
Finalment, el dilluns dia 3 d'octubre, es va fer la MasterClass gratuïta de ZUMBA per a mares i pares d'alumnes del Karmel.

Va ser tot un èxit... van participar més de 30 mares i pares,... vam fer exercici, vam suar, vam riure,... i sobretot, vam passar una molt bona estona... i tot gràcies a la col·laboració de tots els assistents/participants i de la Sílvia, la "super-monitora-canyera de Zumba"... que va fer unes coreografies molt xules i divertides!


Aquest dilluns dia 10 d'octubre, han començat les "Classes Oficials"... Aquesta primera classe també ha estat un èxit! Han participat 26 mares i pares... :-)))

Com podeu veure, el balanç de l'activitat de Zumba és MOLT POSITIU, i des de l'AMPA us animem a que:
  • si ja heu participat, no deixeu de fer-ho cada dilluns (que pugueu!)... poc a poc anirem perfeccionant les coreografies... i seguirem divertint-nos cada cop més!
  • si encara no ho he provat,... no us ho podeu perdre! veniu els dilluns de 20 a 21 h, i vosaltres mateixos podreu fer la vostra valoració de les classes...

Us hi esperem!!