Activitats‎ > ‎

XERRADA: Afectivitat i Sexualitat per a totes les edats (o de com conviure amb mutants del planeta sexe)

19 de març 2019, 6:17 publicada per AMPA Karmel   [ actualitzat el 19 de març 2019, 6:18 ]
El proper 28 de Març a les 20:00 a la sala d'actes de primària (entrant per la porta del C/ Autonomia) organitzem a la escola la xerrada per pares: Afectivitat i Sexualitat per a totes les edats, impartida per en Juanjo Fernández

L'afectivitat no apareix com un géiser en l'adolescència:
ens preparem des del naixement!

Vivim en un Planeta Sexe –mitjans de comunicació, publicitat, pel·lícules, Internet, cançons...-, però la sexualitat no apareix sobtadament a l'adolescència (encara que és llavors quan fills i filles esdevenen "mutants") sinó que va lligada al desenvolupament afectiu al llarg de tota la vida. Pares i mares hem de conèixer aquest procés i saber com i quan intervenir-hi, amb discreció, naturalitat, sentit comú i sentit de l'oportunitat. Aquesta xerrada proposa conceptes, recursos, reflexions i estratègies que són d'utilitat en edats molt diverses. La xerrada té una durada d'una hora i mitja, i s'imparteix amb el suport d'una dinàmica presentació.

No t'ho pensis i vine per saber una mica mes del que viuran, viuen o han estat vivint els nostres fills en relació a aquests temes.

T'HI ESPEREM